Stutgart Airport. By Andrew Nash via Wikimedia Commons

Boeing 737 naast de baan op Stuttgart Airport

Een Boeing 737 van SunExpress die uit het Bulgaarse Varna kwam, is zondagmiddag na de landing op het vliegveld van Stuttgart naast de baan terecht gekomen. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. Inkomende vluchten worden naar vliegvelden in de buurt geloodst.

Volgens lokale media zou het toestel bij het verlaten van de landingsbaan in het gras terecht gekomen zijn. Daar staat het toestel nog steeds. De vlucht landde om 11.30 uur op Stutgart. De passagiers konden ongedeerd via de trappen het toestel verlaten.

Het gaat tot zeker in de middag duren voordat er weer normaal op Stuttgart gevlogen kan worden. Tot die tijd worden inkomende vluchten naar vliegvelden in de buurt omgeleid.

About Michiel Stol

Michiel Stol
Redacteur. Michiel is freelance journalist die ooit probeerde piloot te worden. Dat is helaas niet gelukt. Voor hem is het mooiste plekje op de wereld het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.