Vertragingen Schiphol door dichte mist

Door de dichte mist op Schiphol is de capaciteit teruggeschroefd waardoor meerdere vluchten zijn vertraagd. Ook zijn tussen de 40 en 45 vluchten geannuleerd, zo laat een woordvoerder van de luchthaven weten aan Up in the Sky.

Gemiddeld zijn vluchten tussen een half uur en een uur vertraagd. Naar verwachting zal na 12:00 uur de vertraging oplossen.
De luchthaven adviseert passagiers de vluchtinformatie via hun maatschappij te raadplegen.

KLM heeft gisteravond uit voorzorg 40 Europese vluchten geschrapt. De maatschappij biedt reizigers de mogelijkheid hun vlucht om te boeken.

About Redactie

Redactie
Up in the Sky is een website waarop dagelijks actueel luchtvaartnieuws wordt gebracht, opmerkelijke berichten en achtergrondartikelen. Voor iedereen met interesse in de luchtvaart. Van amateurs tot professionals, voor iedereen interessante berichten.