Premium economy stoelen (c) Iberia

Tickets voor Iberia’s nieuwste reisklasse nu te koop

Iberia is vandaag gestart met de verkoop van tickets voor de premium economy class. Passagiers kunnen in de nieuwe klasse plaatsnemen vanaf 899 euro.

Op de routes naar New York en Chicago is het product vanaf mei beschikbaar, enkele maanden later gevolgd door Miami (augustus), Boston (september), Bogota (oktober) en Mexico Stad (november).

In de komende jaren volgen nog andere bestemmingen. Iberia is naar eigen zeggen de eerste maatschappij die premium economy aanbiedt op vluchten tussen Spanje en Latijns-Amerika.

De premium economy wordt in 21 bestaande vliegtuigen geïnstalleerd: acht A330-300’s en dertien A340-600’s. Daarnaast komt de nieuwe klasse standaard in de 16 A350’s die Iberia heeft besteld.

De stoelen in Iberia’s premium economy zijn breder en bieden 6 inch (15 cm) meer beenruimte dan in de ‘gewone’ toeristenklasse. Ook de service is verbeterd: zo krijgen passagiers een welkomstdrankje voor vertrek en ontvangen zij een amenity kit.

About Redactie

Redactie
Up in the Sky is een website waarop dagelijks actueel luchtvaartnieuws wordt gebracht, opmerkelijke berichten en achtergrondartikelen. Voor iedereen met interesse in de luchtvaart. Van amateurs tot professionals, voor iedereen interessante berichten.