IncidentenKLMNieuwsOnderwerp

Vliegtuigtrap botst tegen vleugel KLM-toestel – foto

Een vliegtuigtrap is vanmiddag tegen de vleugel van een KLM-toestel gebotst op Toulouse Airport, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij tegenover Up in the Sky.De Embraer 190 met registratie PH-EZR zou namens KLM Cityhopper van Toulouse naar Amsterdam vliegen, maar vanwege het incident is die vlucht geannuleerd.

De passagiers van vlucht KL1304 worden met andere vliegtuigen naar hun eindbestemming gebracht. KLM kon nog niks zeggen over hoe groot de schade is en wanneer het toestel gerepareerd wordt.

“Het helpen van de passagiers heeft nu onze prioriteit”, aldus de woordvoerster.

Met dank aan Job Rietvelt. Zijn vriendin Julie Le Gall maakte de foto aan boord van het toestel.

Tags

Neal Luitwieler

Senior editor. Neal is gek op reizen, het liefst per vliegtuig, kan hij meteen een review schrijven. Want daar houdt hij ook van. Hij begint dan ook in de loop van dit jaar aan een master journalistiek. Neal heeft al een bachelor in International Studies.