Win een B737NG full motion sim sessie!

Like Up in the Sky op Facebook en maak kans op een vlucht in de Full Flight Simulator van Simcenter Lelystad.

Altijd op de hoogte van het laatste luchtvaartnieuws in je timeline? Like Up in the Sky en mis nooit meer iets! Nu extra leuk, want je maakt kans op een vlucht in de Boeing 737 simulator van Simcenter Lelystad. Ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen.

Om mee te doen aan deze actie moet je vóór 21 maart de pagina van Up in the Sky leuk vinden en dit contactformulier invullen.

About Redactie

Redactie
Up in the Sky is een website waarop dagelijks actueel luchtvaartnieuws wordt gebracht, opmerkelijke berichten en achtergrondartikelen. Voor iedereen met interesse in de luchtvaart. Van amateurs tot professionals, voor iedereen interessante berichten.