Wegdromen van Sri Lanka

Het eiland Sri Lanka bevindt zich in de stille oceaan nabij Indië. Het land kent een aangenaam klimaat, met temperaturen gemiddeld rond de 30 graden. Op het eiland zijn veel archeologische en culturele bezienswaardigheden te vinden. Daarnaast is het wat flora en fauna betreft een rijk land. Er zijn diverse apensoorten, luipaarden en olifanten te bewonderen in de vrije natuur. Tot slot is rondkomen in Sri Lanka over het algemeen relatief goedkoop.

Wegdromen
Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

About Justin Au Yeung

Justin Au Yeung
Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Momenteel is hij student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij een aandeel te kunnen hebben bij de luchtverkeersleiding.