Een winkelcentrum in Montreal, foto ter illustratie - ©Wikipedia
Een winkelcentrum in Montreal, foto ter illustratie - ©Wikipedia

Vliegtuigen botsen boven winkelcentrum

In Canada zijn vrijdag twee kleine vliegtuigen in de lucht op elkaar gebotst boven een groot winkelcentrum in Montreal. Eén piloot kwam om het leven. Drie anderen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Een van de vliegtuigen is op het dak van het winkelcentrum terecht gekomen, de ander stortte neer op een parkeerplaats. De piloten vlogen zonder passagiers.

Onderdelen
Een medewerker van het winkelcentrum vertelde aan de Canadese pers dat hij de schaduw zag van een vliegtuig en de motor hoorde voordat er een harde knal te horen was en hij onderdelen naar beneden zag vallen.

About Redactie

Redactie
Up in the Sky is een website waarop dagelijks actueel luchtvaartnieuws wordt gebracht, opmerkelijke berichten en achtergrondartikelen. Voor iedereen met interesse in de luchtvaart. Van amateurs tot professionals, voor iedereen interessante berichten.