©TUI

TUI vaker naar Bonaire

TUI zet haar Dreamliner deze winter vaker in naar de bestemming Bonaire. Volgens TUI is het toerisme op Bonaire is booming. TUI: “Onlangs maakte Tourism Corporation Bonaire bekend dat in het eerste half jaar van 2017 de aankomsten per vliegtuig uit de belangrijkste Europese en Noord-Amerikaanse markten met 8 procent zijn gestegen ten opzichte vorig jaar. Ook uit de boekingscijfers van TUI blijkt de populariteit van dit Caribische eiland.”Meer vluchten
De Dreamliner van TUI fly vliegt vanaf 1 november vier keer per week op Bonaire, altijd in combinatie met Curaçao of Aruba. TUI fly vliegt dan op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag naar Bonaire. Tot 1 november wordt de Dreamliner ingezet op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Non-stop
De vertrekkende vluchten vliegen op de woensdag en zaterdag de route Amsterdam – Bonaire – Curaçao of Aruba. Terugkomend op dinsdag of vrijdag is de vliegroute Curaçao of Aruba – Bonaire – Amsterdam. Het is dus mogelijk heen en terug non-stop naar en van Bonaire te vliegen.

Behalve de extra vlucht biedt TUI ook meer resorts aan op het eiland.

About Redactie

Redactie
Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.