Opmerkelijk

Airbus onderzoekt wensen miljardairs

Airbus onderzoekt wensen miljardairs

Airbus gaat de wensen van miljardairs onderzoeken. Er wordt niet alleen gekeken naar wensen wat betreft vliegtuigen en travel, maar ook naar lifestyle, hobby’s en manier van leven. Airbus gaat met miljardairs zelf praten, maar ook met hun omgeving. In oktober moet het onderzoek klaar zijn. Het onderzoek is natuurlijk voor Airbus zelf, maar ook voor charter airlines, interieur ontwerpers en makers van in-flight entertainment sytems.

ACJ

De markt voor grote VIP toestellen is nog aan het opkrabbelen. Lange wachttijden worden niet meer geaccepteerd. Airbus denkt dat er daarom nog geen ACJ350 is verkocht. Vorig jaar zijn er 9 ACJ’s (Airbus Corporate Jet) verkocht. Eén widebody en 8 narrowbody’s. Het onderzoek zal zich richten op Rusland, Noord-Amerika, Midden-Oosten en China. In oktober moet het klaar zijn.

Emirates

Kort geleden nam Emirates de eerste ACJ319 in de vloot op. Deze kan gechartered worden voor mensen/bedrijven die nog een stap verder willen dan de Emirates first class.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close