fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegtuigen

Air France Transform 2015 Update

Air France Transform 2015 Update. Air France zal dit jaar de doelstelling niet halen om uit de rode cijfers te komen. Toch zegt het bedrijf op de goede weg te zijn. Het plan Transform 2015 is in volle gang.

Plannen tot 2015
Op vrijwillige basis worden er 2800 banen geschrapt.

Transavia-France gaat vanaf 2014 vijf extra toestellen opereren en zal de routes vanaf Paris-Orly uitbreiden. De focus ligt daarbij op high potential steden in Europa.

Air France geeft verder aan dat er efficiënter gewerkt kan worden op de verschillende Franse vliegvelden. Gedacht kan worden aan betere customer handling en meer outsourcing. Op 4 oktober zullen de doelen per base van Air France gespecificeerd worden.

Groei long haul routes
“Growth will continue on long-haul routes and new routes will continue to be launched. In parallel, the renewal of the long-haul fleet will be accelerated with the early retirement of the Boeing 747 by 2015 and the arrival of the Boeing 787 and Airbus 350, respectively in 2017 and 2018.”

Onlangs 9e A380 in gebruik genomen
Ook leuk nieuws van Air France. Vorige week vrijdag heeft Air France de 9e Airbus A380 in ontvangst genomen. 516 seats onderverdeeld in 4 cabin classes. Dit vliegtuig is geproduceerd in de Airbus fabriek in Hamburg-Finkenwerder. Een tiende A380 wordt verwacht in 2014.

Air France Transform 2015 Update.
© Air France

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button