fbpx
OpmerkelijkVliegvelden

Time-Lapse Friday: nieuwe terminal voor LA

Op vrijdag brengen wij graag een Time-Lapse video om de dag door te komen. Vandaag de nieuwe Tom Bradley International Terminal (TBIT) van Los Angeles World Airports. Verwacht wordt dat de renovatie gereed zal zijn in 2014.

TBIT renovation incorporated sustainable design and construction guidelines developed by LAWA and the facility is more energy efficient and environmentally-friendly as a result.  LAWA’s commitment to sustainable development and the environment was recognized by the U.S. Green Building Council which awarded its prestigious Silver LEED-EB (Leadership in Energy and Environmental Design – Existing Building) Certification which is the first-ever for a renovation project at a U.S. airport.

En hieronder nog een paar video’s van dezelfde luchthaven. Op naar een goed weekend!


Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button