fbpx
AirlinesOpmerkelijk

BA: Race the Plane… met Twitter

British Airways heeft een originele twitterwedstrijd uitgeschreven: Race the Plane. Ter ere van de eerste vlucht van de A380 van BA naar New York is er een twitterwedstrijd uitgeschreven. Iedereen die gedurende de vliegtijd naar New York de hashtag #RaceThePlane gebruikte in een tweet, maakte kans op tickets van BA.

De zogenaamde Tweetliner vloog een virutele wedstrijd met de daadwerkelijke vlucht van de A380. De motoren van de virutele kist werden gevoed door tweets. De eerste en tweede Race the Plane wedstrijd beide gewonnen door de tweetliner!

Race the Plane BA

 

 

Social Media populair

Een duidelijke trend is zichtbaar in de pogingen van luchtvaartmaatschappijen om op zoek te gaan naar Social Media bij het promoten van hun vluchten. Vorige week zagen we Iberia een Social Flight maken (overigens ook naar New York).  KLM heeft een tijd terug alweer social seeting geintroduceerd: Meet & Seat.

  

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button