fbpx
AirlinesOnderwerpen

Rode Kruisvlucht van KLM naar Valencia

Rode Kruisvlucht van KLM naar Valencia. KLM neemt chronisch zieken en gehandicapten op mee eendaagse vakantietrip naar Valencia.

Het Nederlandse Rode Kruis organiseert samen met de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) zaterdag 28 september de jaarlijkse dagtocht naar het Spaanse Valencia voor chronisch zieken en gehandicapten. De 69 gasten vliegen in één dag heen en weer en krijgen onder meer een korte sightseeing per bus door de stad en een excursie naar de Stad van Kunst en Wetenschappen. Voor veel gasten is deze trip een bijzondere ervaring, omdat een dag van huis of op vakantie voor hen niet vanzelfsprekend is.

Rode Kruisvlucht van KLM Valencia
Valencia © Pau Garcia

De Rode Kruisvlucht wordt dit jaar alweer voor de 43e keer georganiseerd. Speciaal voor deze dagtocht stelt KLM een volledig vliegtuig en bemanning ter beschikking.

Volgens Suzanne Laszlo, plaatsvervangend directeur van het Nederlandse Rode Kruis, is deze dagtocht naar Spanje een unieke ervaring voor de vakantiegangers.

Het Nederlandse Rode Kruis Het Nederlandse Rode Kruis verzorgt al jaren speciale vakanties voor mensen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Deze vakanties worden mede mogelijk gemaakt dankzij de vele vrijwilligers. Ook naar Valencia gaat een groep van ruim 35 Rode Kruis vrijwilligers mee, waaronder twee artsen en zes verpleegkundigen. Zij kunnen de gasten tijdens de dagtocht de juiste zorg bieden en zo de dag tot een onvergetelijke ervaring maken.

De reis gaat dit jaar voor de derde keer naar Valencia. Eerdere reisden de Rode Kruis-gasten naar onder andere Orlando, Wenen, Mallorca, Praag, Dublin en Parijs.

Bron: KLM

 


Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button