fbpx
Airlines

Iberia new look

Er zijn schetsen gelekt van de nieuwe Iberia livery. Het is een grote update: vliegtuigen zullen grotendeels wit zijn met de staart in de traditionele Iberia kleuren. De hoofdletter B op de staart komt te vervallen. Ook het kroontje en de tekst ‘Líneas Aéreas de España’ vervallen. De tekst ‘Iberia’ zal prominent aanwezig zijn.
Iberia bevestigt dat de logo’s worden herzien. Waarschijnlijk is dat de nieuwe A330’s met het de nieuwe livery geleverd worden. Als huidige vliegtuigen voor onderhoud uit de dienstregeling worden gehouden, krijgen ze ook een paintjob.

Waarschijnlijk wordt de rebranding in februari 2014 gepresenteerd.

De schetsen kan je hier bekijken.
Bron: 02B.com. 02B is een spaans persburo over de spaanse toerisme industrie.


(c)Iberia
(c)Iberia

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button