fbpx
AirlinesOnderwerpen

Norwegian gaat tweede 787 uitgebreid controleren

Norwegian haalt hun tweede 787 uit de dienstregeling om hem grondig te inspecteren. Norwegian heeft al langer porblemen met de dreamliners. Het is vooral het eerste toestel dat voor problemen zorgt, maar nu wil de maatschappij het zekere voor het onzekere nemen.

Norwegian heeft de eerste dreamliner al vanaf 28sept aan de grond gehouden om hem te laten controleren door Boeing. Eind volgende week moet deze weer vliegen, na aanpassingen van Boeing. zodra deze weer vliegt wordt de andere gecontroleerd. Boeing verwacht dat de controles van het tweede toestel enkele dagen duurt.

De 787’s zijn de ruggengraat van de long haul operations van Norwegian. Door het aanbieden van goedkope vluchten naar Noord-Amerika en Azië wil de maatschappij marktaandeel veroveren. In 2015 moeten er 8 Dreamliners zijn.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button