fbpx
AirlinesOnderwerpenOpmerkelijk

KLM Disney Planes in een vliegtuig

KLM Disney Planes in een vliegtuig. De nieuwe Disney film Planes wordt door de luchtvaartindustrie aangegrepen om te gebruiken in verschillende campagnes. KLM schreef een wedstrijd uit voor kinderen om hun eigen vliegtuig te ontwerpen.

KLM Disney Planes in vliegtuig

 

Vervolgens mochten 300 kinderen in een vliegtuig naar deze film kijken. De hangar en het vliegtuig werden helemaal ingericht om de kinderen te vermaken.

American Airlines
En KLM is niet de enige die deze film aangrijpt. Ook American Airlines heeft een actie gehad met de Disney film. Passagiers konden 10 procent korting krijgen als ze een spelletje speelden.

SAS
En ook SAS heeft meegedaan. Een Boeing 737 werd van een speciale Disney Planes livery voorzien. Hieronder een Time-Lapse filmpje van het opbrengen van de Planes figuren en daaronder de kist in actie.

EPST
De Nederlandse vliegschool EPST biedt bezoekers van de open dag op 21 oktober de kans om kaartjes te winnen voor de film. De vraag is even of de doelgroep overeenkomt natuurlijk.

Trailer
En dan kan een trailer natuurlijk niet uitblijven:

Ook een reclame-uiting uit de luchtvaartindustrie gezien met Disney Planes in de hoofdrol? Meld het ons en we brengen het als update voor deze post!

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button