fbpx
Airlines

Norwegian: London-New York: 180 euro

Norwegian gaat van London Gatwick op New York JFK vliegen, prijs voor een enkeltje: 180 euro (vanaf).

Norwegian gaat hiermee de strijd op de meest competitieve markt aan. De prijs van Norwegian is (volgens de maatschappij zelf) 50% goedkoper dan de beste prijs vanaf Heathrow. Norwegian gaat de nieuwe 787 Dreamliner inzetten. Doordat dit toestel ca 20% brandstof bespaart is het mogelijk de prijzen laag te houden.
Norwegian zal op dinsdag, donderdag en zaterdag naar JFK vliegen. Vanaf Gatwick wordt er ook tweemaal daags goedkoop op Los Angeles en Ft Lauderdale gevlogen. Vluchten beginnen 2 juli 2014.

Vanaf de Scandinavische bases vliegt Norwegian ook al long haul op Bangkok en New York. De 787 is de basis van deze low-cost long haul vluchten. Er zijn al vele pogingen te gedaan, maar de meeste low-cost carriers zijn weer gestopt met long haul vluchten (behalve Jetstar, onderdeel van Qantas, en AirAsiaX).
Gatwick is een goede uitvalsbasis omdat er zeer veel Europese vluchten aankomen. Zo hebben easyJet en Ryanair er grote hubs. Ook Norwegian vliegt op Gatwick en gaat het aantal vluchten uitbreiden.

De KLM heeft nu een aanbieding met bepaalde voorwaarden Amsterdam – New York: 454 euro retour. Normaal betaal je snel 700 euro of meer.

Bron: Norwegian persbericht, Airlineroute

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button