fbpx
AirlinesOpmerkelijk

Mongolian Airlines opent route Noord Korea

MIAT Mongolian Airlines begint met de route UlaanBaatar – Pyongyang. Het is de eerste keer dat Mongolië met Noord Korea wordt verbonden. Vooralsnog staan de vluchten als charter te boek en zijn er 3 in oktober (15, 18 en 28). De vlucht wordt uitgevoerd met een 737-800.

Pyongyang is ook te bereiken via Peking met Air Koryo en Air China. Air Koryo (nationale maatschappij van Noord Korea) vliegt vanaf Pyongyang ook op Bangkok, Kuala Lumpur, Moskou en Shanghai.

Mongolian Airlines

MIAT Mongolian Airlines is de luchtvaartmaatschappij van Mongolië en heeft zijn hub in Ulaanbaatar, de hoofdstad. Gevlogen wordt op Berlijn, Moskou, Peking, Seoul, Tokyo, Osaka en Hong Kong. MIAT vliegt met twee 767-300’s en twee 737-800’s en heeft nog twee 737-800’s in bestelling staan.

©Redactie

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button