fbpx
Opmerkelijk

Qatar treedt toe tot Oneworld

Qatar treedt toe tot Oneworld. Qatar Airways wordt onderdeel van oneworld om middernacht in Doha vanavond. Qatar Airways is de enige van de grote Golf Airlines die zich heeft aangesloten bij een van de wereldwijde luchtvaartallianties.

Qatar Airways, met meer dan 130 bestemmingen in 70 landen in het Midden-Oosten , Europa , Afrika , Noord-en Zuid -Amerika , Azië en Australazië bedient , is oneworld’s tweede lid luchtvaartmaatschappij gevestigd in het Midden-Oosten. Meer dan 20 van zijn bestemmingen en vijf landen – Ethiopië , Iran , Rwanda , Servië en Tanzania – zijn nieuw voor de oneworld kaart.

Livestream van conferentie

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button