fbpx
AirlinesOnderwerpen

KLM start lijndienst naar Florence

KLM start lijndienst naar Florence. Italië is voor AIR FRANCE KLM de vierde belangrijkste markt in Europa. Florence, de hoofdstad van de regio Toscane, trekt jaarlijks miljoenen toeristen die afkomen op historische bezienswaardigheden in het centrum zoals de kathedraal Santa Maria del Fiore, de Ponto en Palazzo Vecchio en de Uffizi Gallery. Daarnaast is Florence van groot belang voor het bedrijfsleven, op het gebied van mode, design, engineering en voor de farmaceutische industrie.

De nieuwe dienstregeling is op 27 oktober ingegaan en omvat twee vluchten per dag op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op dinsdag en donderdag vliegt KLM één keer per dag. De KL1641 vertrekt om 09:55 uur vanuit Amsterdam en komt om 11:55 uur in Florence aan.

De retourvlucht KL1642 vertrekt dan om 12:35 uur en zal om 14:50 uur weer in Amsterdam aankomen. ‘s Avonds om 21:00 uur vertrekt vlucht KL1645 vanaf Schiphol en landt in Italië om 22:55 uur. De volgende ochtend vertrekt vlucht KL1638 om 06:30 uur vanuit Florence om weer om 8:45 uur in Amsterdam te arriveren.

De vluchten worden uitgevoerd met een Embraer 190 van KLM Cityhopper.

Bron: KLM

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button