OpmerkelijkVideo opmerkelijk

Skiathos het tweede Sint Maarten

Skiathos het tweede Sint Maarten. Dat het vliegveld van Sint Maarten een van onze favorieten is, zal niemand meer verbazen. Kijk hier maar eens voor een overzicht.

Skiathos
Een voor ons nieuw vliegveld is dat van Skiathos. Skiathos is een eiland dat onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Noordelijke Sporaden, gelegen in het noordwesten van de Egeïsche Zee en behoort tot de Griekse bestuurlijke regio Thessalië. Het hoogste punt van het eiland ligt op 424 m.


Grotere kaart weergeven

Vliegveld
En op dit eiland is een vliegveld. En wat voor een. Het is vergelijkbaar met de baan op Sint Maarten. Dat betekent zeer laag overkomend vliegverkeer met bijbehorend toerisme. Kijk naar de volgende video’s.

Vanuit de cabine

En ook bijbehorende recreatie

© Maurizio Molinari / Flickr
© GiddyKipper / Flickr
©Kullez / Flickr

Meer filmpjes

Alle Sint Maarten filmpjes vind je hier.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close