fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nok Air (Thailand) nu ook internationaal

Nok Air heeft een nieuwe bestemming vanaf Bangkok, voor het eerst internationaal. De bestemming is Yangon in Myanmar en de 21e bestemming van de maatschappij. De route (580km) wordt vanaf 1 november 4x in de week uitgevoerd met een 737-800. Het stedenpaar wordt ook door Thai AirAsia drie keer per dag gevogen. Vier andere airlines vliegen samen ook 11 keer per week tussen Yangon en Bangkok Suvarnabhumi Airport. Nok Air vliegt vanaf Bangkok Don Muang, het oude internationale vliegveld.

Nok Air is een regionale low-cost luchtvaartmaatschappij met als basis Bangkok, Thailand. Nok is het Thaise woord voor vogel. Nok Air is opgericht in 2004 door Thai Airways International en de Krung Thai Bank, Dhipaya Verzekeringen en het pensioenfonds van de Thaise overheid. Onderdeel van Nok Air is Nok Mini, die met kleine vliegtuigjes naar de uithoeken van Thailand vliegen.

De toestellen van Nok zijn zeer goed te herkennen door de livery.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button