fbpx
Opmerkelijk

Redactie Up gezwicht voor RC Helikoptertje van de HEMA

Redactie Up gezwicht voor RC Helikoptertje van de HEMA. Voor een tientje konden we hem niet laten staan: een op afstand bestuurbaar helikoptertje van de HEMA. Even oefenen en iedereen kan er mee vliegen. Hij is behoorlijk crashbestendig en dat is handig, want het duurt even voordat je het onder de knie hebt.

Helaas uitverkocht online, maar in sommige winkels nog te krijgen. Dus snel naar de winkel en vliegen maar. Mail ons je foto’s, de mooiste zullen we plaatsen!

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button