AirlinesOnderwerp

Singapore Airlines mag Indiaase airline beginnen – Update

Update 11 november
Op 5 november is het Joint Venture bedrijf definitief goedgekeurd door de overheid. Eerder was al de naam goedgekeurd. Het gaat Tata SIA Airlines heten. De full-service maatschappij kan nu echt van start.

Eerder kondigde Tata al aan met AirAsia een low-cost carrier te beginnen

–Oorspornkelijke bericht 23 oktober–
Singapore Airlines wil samen met het Tata conglomeraat een full service airline beginnen in India. We meldden dit al eerder. Nu is bekend geworden dat de Indian Foreign Investment Promotion Board toestemming heeft gegeven. India kent strenge regels voor investeringen van buitenlandse partijen. Dit is niet de enige toestemming die de nieuwe airline moet krijgen, maar wel een belangrijke. India is een enorme groeimarkt waar meerdere partijen proberen voet aan de grond te krijgen (bv Etihad). Kingfisher staat al tijden aan de grond een ook met Air India gaat het niet heel denderend.
Singapore Airlines vliegt al 107x/week naar verschillende bestemmingen in India.

Lees de plannen van SIA en Tata meer gedetailleerd hier.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close