fbpx
Opmerkelijk

Interactief door Europa met British Airways

Bitish Airways heeft een leuke reclamecampagne bedacht. Je kan interactief naar 4 steden in Europa aan de hand van (kort tot zeer korte) youtube filmpjes. Het is gefilmt met een GoPro camera waardoor het lijkt alsof je het zelf beleefd. Je loopt naar de luchthaven en kiest op de incheckpaal naar welke stad je wilt. De keuze zijn: Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome. Met een klik vlieg je erheen. Eenmaal daar kan je weer uit twee mogelijkehden kiezen. Per stad is dit anders. In Barcelona is het bijvoorbeeld het nachtleven of juist overdag.

Probeer het zelf hieronder.

http://www.youtube.com/watch?v=d6VdAR3-O1U

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button