fbpx
HelikoptersOnderwerpen

Eurocopter op Dubai Airshow

Eurocopter komt met 3 toestellen en 2 schaalmodellen naar de Dubai Airshow.

Militaire helikopters EC725 en NH90 zullen als schaalmodel aanwezig zijn. Van de EC725 zijn er wereldwijd 130 besteld en van de NH90 zijn er meer dan 160 geleverd. Ook Nederland vliegt met dit type. Laatst was hij nog in het nieuws wegens het stoppen van een drugstransport.

Eurocopter neemt verder de EC145, EC175 en AS350 mee. Van de AS350 vliegen er wereldwijd meer dan 3500. “The AS350 outclasses all other single-engine helicopters for performance, versatility, safety – all with competitive acquisition and maintenance costs. It is the U.S. market’s no. 1 choice for law enforcement agencies and helicopter emergency medical service providers.”

About Eurocopter
Established in 1992, the Franco-German-Spanish Eurocopter Group is a division of EADS, a world leader in aerospace and defense-related services. The Eurocopter Group employs approximately 22,000 people. In 2012, Eurocopter confirmed its position as the world’s No. 1 helicopter manufacturer with a turnover of 6.3 billion Euros, orders for 469 new helicopters and a 44 percent market share in the civil and parapublic sectors.

Overall, the Group’s helicopters account for 33 percent of the worldwide civil and parapublic fleet. Eurocopter’s strong international presence is ensured by its subsidiaries and participations in 21 countries. Eurocopter’s worldwide network of service centers, training facilities, distributors and certified agents supports more than 2,900 customers. There are currently more than 11,780 Eurocopter helicopters in service in 148 countries. Eurocopter offers the most comprehensive civil and military helicopter range in the world and is fully committed to safety as the most important aspect of its business.

AS350
AS350
EC725
EC725

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button