fbpx
IncidentenOnderwerpen

Delta A330 keert terug naar Schiphol wegens problemen landingsgestel

Delta vlucht 0049 van Schiphol naar Atlanta keert terug naar Schiphol. Het toestel is om 10:30 vertrokken, maar keert nu terug wegens problemen met het landingsgestel. Het is een A330-300 met registratie: N806NW

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button