fbpx
Onderwerpen

Meer hulp Filipijnen van luchtvaartmaatschappijen

Vandaag is giro 555 dag op Nederlandse radio en TV. Graag hadden we bericht over Nederlandse maatschappijen die ook hun steentje bijdrgen. Dat doen ze zover wij weten alleen niet. KLM meldde eerder al: “Corporate Social Responsibility is a top priority at KLM. However, we cannot avoid having to make decisions about which projects we support. More policy information is available at klmtakescare.com and klmf.ly/y6QQry”
Zie hier de berichtgeving.

We kijken dus over de grens wat betreft maatschappijen. Eerder meldden we al dat Lufthansa en Turkish een lading goederen in een vliegtuig heeft geladen en er ‘gewoon’ heen gevlogen zijn. Ook Airbus heeft een vliegtuig die kant op gestuurd. De Nederlandse overheid heeft een KDC-10 gestuurd met hulpgoederen.

Vandaag gingen er ook weer maatschappijen die kant op. De meeste goederen werden door British Airways vervoerd. Met een volgeladen 747F (120 ton) vlogen ze naar de Filipijnen. Een deel van de goederen is ingevlogen door Iberia. De 747 maakte nog tussenstops in Denemarken en de Verenigde Arabische Emiraten om meer spullen in te laden. Eindbestemming is Cebu.

Ook Finnair komt in actie na één van de grootste stormen in de geschiedenis. Zij sturen een veldhospitaal. Meer informatie is er niet.

Giro 555

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button