fbpx
AirlinesOnderwerpen

Transavia zoekt cabine personeel

Transavia zoekt weer cabine personeel. Hieronder vind je mee informatie van Transavia.com:

Ben jij iemand met gevoel voor service en werk je graag op de meest uiteenlopende plekken?

Ook dit najaar is Unique Special Recruitment weer op zoek naar energieke, commerciële en overtuigende Cabin Attendants die het zomerseizoen de lucht in willen bij transavia.com. Je gaat aan de slag bij een service gerichte organisatie met een open cultuur en een team van gezellige collega’s.

WORD CABIN ATTENDANT BIJ TRANSAVIA.COM

©Transavia

Heb je een representatieve uitstraling, minimaal MBO 4 werk- en denkniveau , beheers je het Engels goed en werk je graag op flexibele tijden, dan ben je welkom om aan boord te komen bij transavia.com.

Let op: Een belangrijke eis om als Cabin Attendant bij transavia.com aan de slag te gaan is dat je binnen een straal van 90km van Amsterdam/Schiphol woonachtig bent.

Stagelopen bij transavia.com? Ben jij momenteel nog aan het studeren en wil je graag als stagiaire werkervaring opdoen bij transavia.com. Solliciteer dan via ons stageformulier.

Trekt de dynamische wereld van de luchtvaart je aan? En is dit zeker jouw nieuwe bestemming?

Solliciteer direct

Heb jij vragen over de functie van Cabin Attendant en wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Kijk dan hier of jouw vraag tussen de veel gestelde vragen staat.

©Transavia.com

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button