fbpx
Onderwerpen

Airbus en Emirates samen tegen honger

Airbus Corporate Foundation, Emirates Airline en Action Against Hunger gaan samenwerken om humanitaire vracht af te leveren. Op elke nieuw af te leveren A380 zal een vracht hulpgoederen worden meegestuurd. Er worden nog 101 A380’s afgeleverd.

Vlakbij het nieuwe vliegveld van Dubai zit één van de 5 voedselopslag hubs van de VN. In deze pakhuizen ligt voedsel klaar dat direct kan worden geleverd als er ergens een ramp is, zoals nu op de Filipijnen. Deze pakhuizen moeten bevoorraad worden en dat gaan Airbus, Emirates en Action Against Hunger doen.

Vaker worden leveringen van nieuwe toestellen gebruikt om humanitaire vracht af te leveren.

Airbus_Corporate_Foundation__Emirates_Airline__and_Action_Against_Hunger_partner_to_deliver_humanitarian_cargo_infographic

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button