fbpx
Onderwerpen

Aviation Professionals 2013 14 december

Aviation Professionals 2013 14 december.

Op 14 december zal in Amsterdam het Aviation Professionals 2013 Event plaatsvinden. Dit evenement is een samenvoeging van de Aviation Knowledge & Career Day (AKCD), de Aviation Management conferentie en het Security Seminar. Het evenement wordt georganiseerd op de Hogeschool van Amsterdam.

De Aviation Knowledge and Career Day is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd voor en door de Nederlandse Luchvaartsector. Het is een samenwerkingsproject van de Hogeschool van Amsterdam, DECC, Schellinger, Luchtverkeersleiding Nederland, het NLR en de KLM.

De AKCD gaat zijn zevende jaar in. Zowel Airbus als Boeing komen een presentatie geven. Airbus over de A400M en Boeing (in samenwerking met de KLM) over de Dreamliner. Human Factors is ook een onderdeel van het programma. Jan Cocheret komt vertellen over Human Factors en CRM bij Emirates en Edwin Kroese (transavia.com) vertelt hoe dat bij transavia gaat.

Hiernaast nog veel meer sprekers. Kijk op www.akcd.nl voor het (voorlopige) programma. De registratie is gestart. Het evenement is een must voor iedereen die professioneel bij de luchtvaart betrokken is.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button