fbpx
Foto-artikelOpmerkelijk

Je auto bij de dealer ophalen is soooo last season

Zo gaat dat als je in een van golfstaten woont: Je nieuwe Mercedes komt per vliegtuig. Deze foto’s zijn genomen tijdens de Dubai Airshow om de A330-200F de promoten. In de A330 kunnen 31 auto’s vervoerd worden.

Vrachtvervoer gaat wat betreft volume voor ongeveer 1% per vliegtuig. Als gekeken wordt naar de waarde is het ongeveer 30%.

A330-200_F_Qatar_loading_Mercedes_1

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button