fbpx
Opmerkelijk

Kortste A380 vlucht ooit

Voor de Dubai Airshow vloog Emirates een A380 in. De Airshow was op het nieuwe vliegveld van Dubai: Al Maktoum of Dubai World Center. Emirates vliegt voorlopig alleen op Dubai International. De A380 moest dus van het ene vliegveld naar het andere. Een stukje van 70km en waarschijnlijk de kortste A380 vlucht ooit.

We vliegen mee.


Grotere kaart weergeven

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button