fbpx
Onderwerpen

Bioport Holland – Uniek in de wereld

KLM, de ministeries van Infrastructuur & Milieu en Economische Zaken en Schiphol Group, SkyNRG, Neste Oil en het Havenbedrijf Rotterdam zetten samen in op duurzame brandstof voor vliegtuigen. SkyNRG gaat de supply chain opzetten om te zorgen dat de biofuel ook daadwerkelijk in de tank van het vliegtuig komt. SkyNRG is tevens de wereldwijde leider in het maken van biobrandstof. De haven van Rotterdam heeft pijplijnen met drie grote vliegvelden in Europa, waaronder Schiphol. En de KLM en Schiphol zijn zeer actief op het gebied van sustainability. Samen zetten ze een uniek project op: BioPort Holland.

Omdat de supplychain essentieel is om het betaalbaar te houden en het milieu zo min mogelijk te belasten. Door de samenwerking komt er minder variatie in de vraag in die brandstoffen, daardoor wordt de prijs stabieler en is het interessant voor in dit geval KLM om hieraan mee te werken.

Bekijk de video hoe het precies werkt:

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button