fbpx
Opmerkelijk

Kortste commerciële vlucht?

Kortste commerciële vlucht? Een vlucht van slechts 73 seconden moet haast wel de kortste commerciële vlucht zijn die aangeboden wordt. Het gaat om de vlucht tussen de airstrips Kegata en Apowo in Papua Indonesië.

De vlucht wordt gemaakt door de zogenaamde IndoPilot, een Engelse jongen die al een aantal jaar als bushpilot in Indonesië vliegt. Hij schrijft een zeer leesbaar blog over zijn belevenissen op zijn blog. We schreven al eerder over de BBC serie over bushpilots. Een andere optie dan Afrika is dus om in Indonesië aan de slag te gaan. We zullen af en toe wat filmpjes door plaatsen.

Kijk voor de langste lijnvlucht trouwens hier!

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button