fbpx
Onderwerpen

Airbus A400M testcrew komt naar AKCD in Amsterdam

Airbus A400M testcrew komt naar AKCD in Amsterdam. Op de zevende editie van de Aviation Knowledge and Career Day (AKCD) komt onder andere de testcrew van de Airbus A400M een presentatie geven. Test captain Tony Flynn zal het publiek vertellen over de nieuwste ontwikkelingen van dit vliegtuig.

De A400M is een militair toestel dat Airbus in de afgelopen 31 jaar heeft ontwikkeld en waarvan eind september de eerste kist is afgeleverd aan de Franse Luchtmacht. Onlangs presenteerde Airbus zich nog op de Dubai Airshow.

In onderstaand filmpje zie je hoe Airbus een formatievlucht uitvoert met de A400M (interessant: op 11 seconden zie je testpiloot Etienne Miche-de-Malleray, gedurende 6 jaar vaste spreker op de AKCD).

Kijk hier voor meer informatie over de A400M. Kijk hier voor meer informatie over de AKCD en voor de registratie. Up in the Sky is er in ieder geval bij.

Op Skift een interview met een jonge Airbus testpiloot en hieronder nog een mooie stunt met een A380 (ook door testpiloten van Airbus).

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button