fbpx
Opmerkelijk

Beelden F-16’s boven Scheveningen

Ter ere van het 200 jaar bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden is gister een grote show in Scheveningen opgevoerd van de landing van prins Willem Frederik op Scheveningen. Daarbij waren ook F-16’s in de lucht. De NOS heeft beelden uitgezonden vanuit de F-16’s.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button