fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nieuwe intenationale route Fastjet

Fastjet groeit lekker door. De tweede internationale route is aangekondigd: Dar es Salaam, Tanzania – Lusaka, Zambia.

De eerste vlucht staat gepland voor 1 februari en zal vanaf €65 gaan kosten (enkele reis). In eerste instantie zal Fastjet 2x per week op Lusaka vliegen. Er is nu geen directe verbinding per vliegtuig tussen de twee steden. Over de weg doe je er ongeveer 25 uur over.

Meer over Fastjet

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button