fbpx
OnderwerpenOpmerkelijk

Interactive guide to pilot careers in emerging countries

De orders van buitenlandse maatschappijen vliegen al enige tijd om de oren. Met zoveel nieuwe toestellen moeten er ook piloten nodig zijn, denk je dan.
Er is een handige digitale achtergrond gids voor pilot careers in opkomende (vlieg)markten. Je kan de gids online bekijken of gratis krijgen voor iPad in de app store. Er zijn veel interviews met executives van bijvoorbeeld Qatar Airways en Lion Air. Ook is er een interactieve kaart met orders in de verschillende markten.

Nuttige informatie is er te vinden: Lion Air wil circa 30% buitenlandse piloten aannemen en is van plan de komende jaren 100 crews jaarlijks aan te nemen. Interessante informatie dus. Zeker gezien de vele westerse piloten die geen baan kunnen vinden. Misschien wat ervaring opdoen in het buitenland. Zie ook deze post voor een actuele samenvatting van de markt voor piloten in Nederland op dit moment.

Aviation_Carreers_In_Emerging_Markets

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button