fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegtuigen

Jetairfly Dreamliner: Eerste 787 Benelux

De eerste 787 Dreamliner voor Jetairfly is opgehaald en aangekomen in Brussel, Zaventem. De Boeing 787-8 Dreamliner is gedoopt: Diamond.

Eerst zal de Jetairfly dreamliner korte vluchten maken. Na de kerst beginnen de transatlantische routes. JetAirFly is onderdeel van TUI, waar ook Arkefly toe behoord. In totaal heeft TUI 15 Dreamliners besteld. Jetairfly krijgt er één.

Jetairfly is zeer content met de Dreamliner:
Een nieuwe reiservaring ligt eindelijk in het bereik van de Belgische reiziger. Met de Boeing 787 Dreamliner zal vliegen nooit meer hetzelfde zijn. Het is geen toeval dat de Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly de eerste is die dat in de Benelux mogelijk maakt. Op 3 december 2013 haalde Jetairfly “de rockstar” op bij Boeing in Seattle. Gunther Hofman (COO van Jetairfly) beseft dat hij met zijn team geschiedenis schrijft.

“This aircraft isn’t only a perfect match with our innovative and sustainable philosophy. It is also a great asset in our strategy of offering unique holiday experiences to our passengers, especially when they fly between Europe and the Caribbean.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button