fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegtuigen

Jetairfly Dreamliner: Eerste 787 Benelux

De eerste 787 Dreamliner voor Jetairfly is opgehaald en aangekomen in Brussel, Zaventem. De Boeing 787-8 Dreamliner is gedoopt: Diamond.

Eerst zal de Jetairfly dreamliner korte vluchten maken. Na de kerst beginnen de transatlantische routes. JetAirFly is onderdeel van TUI, waar ook Arkefly toe behoord. In totaal heeft TUI 15 Dreamliners besteld. Jetairfly krijgt er Ă©Ă©n.

Jetairfly is zeer content met de Dreamliner:
Een nieuwe reiservaring ligt eindelijk in het bereik van de Belgische reiziger. Met de Boeing 787 Dreamliner zal vliegen nooit meer hetzelfde zijn. Het is geen toeval dat de Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly de eerste is die dat in de Benelux mogelijk maakt. Op 3 december 2013 haalde Jetairfly “de rockstar” op bij Boeing in Seattle. Gunther Hofman (COO van Jetairfly) beseft dat hij met zijn team geschiedenis schrijft.

“This aircraft isn’t only a perfect match with our innovative and sustainable philosophy. It is also a great asset in our strategy of offering unique holiday experiences to our passengers, especially when they fly between Europe and the Caribbean.”

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button