fbpx
Opmerkelijk

Kobe vs Messi: Weer een megahit

Turkish Airlines probeert weer een megahit te maken. En het lijkt ze aardig te lukken. Vorig jaar was er een reclame video met Lionel Messi en Kobe Bryant die vochten voor de aandacht van een jongetje. Die video werd een enorme hit en is inmiddels 106 miljoen keer bekeken, alleen al op Youtube.

Dat kan nog een keer, moet Turkish bedacht hebben. Er is een nieuwe video met hetzelfde thema: Kobe vs Messi. Dit keer gaan ze de wereld over met Turkish Airlines en maken op de mooiste locaties selfies en delen die met elkaar. Zo worden foto’s gemaakt op de Chinese muur, Maladieven, Kilimanjaro. De video staat nog geen week online en is al 63 miljoen keer bekeken.

Turkish wil maar zeggen dat zij de maatschappij zijn die naar de meeste landen ter wereld vliegt.

Het filmpje zie je hier:

http://www.youtube.com/watch?v=jhFqSlvbKAM

Dit is het oude filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=ruav0KvQOOg

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button