fbpx
OnderwerpenOpmerkelijk

Man wordt wakker in donker, verlaten vliegtuig – Video

Tom Wagner was onderweg van Louisiana naar California, via Houston, Texas. Tijdens zijn eerste vlucht is hij in slaap gevallen. Toen hij wakker werd was hij tot zijn stomme verbazing in een verlaten, donker vliegtuig. De deur was afgesloten en daar zat hij dan.

“I woke up and the lights were out. I was like, what’s going on? I thought maybe it was a layover, still on the same plane.”

Hij bleek achter gelaten te zijn in een United Express toestel op het vliegveld van Houston. Hij belde zijn vriendin, maar zij dacht eerst dat hij een grap maakte. Uiteindelijk heeft zij de maatschappij gebeld. Na een ruim half uur kwamen werknemers van United aan boord, geheel verbaasd dat er een passagier ‘vergeten’ is. Ze probeerden Tom Wagner nog te overtuigen het niet bekend te maken en gaven een voucher voor een vlucht en een hotelkamer.

“I said, ‘Don’t put the blame on me. I didn’t do anything wrong here.’ And then they were, like, try to hush-hush, keep it quiet. And they gave me this little package here in a motel room.”

Wagner zat achterin aan het raam en vraagt zich nu af: “Who shut the door and didn’t sweep the plane?” Het gebeurde vrijdag 6 december op vlucht 4245, uitgevoerd door een Embraer ERJ-135

United express heeft verklaard het incident te onderzoeken en heeft excuses aangeboden. Er is wel een ‘sweep through’ gedaan.

In 2010 was er een vergelijkbaar incident toen een vrouw achter was gelaten, ook in een United Express toestel.


Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button