fbpx
Opmerkelijk

Dichterbij vliegen in een MiG kom je niet – video

De gewone burger zal nooit in een MiG-31 zitten, maar met deze video kan je je toch een beetje inleven.

Geen fancy effecten, geen spannend muziekje, er wordt niks neergeschoten, er is geen crash, niks. Je vliegt gewoon mee met deze MiG-31 van de Russische luchtmacht. Op het toestel bevinden zich verschillende Go-pro camera’s, vastgemaakt met een speciale adapter vanwege de extreme omstandigheden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button