fbpx
AirlinesOnderwerpen

Etihad breidt enorm uit naar India

Etihad gaat enorm uitbreiden in vluchten van en naar India nu de investering in het Indiase Jet Airways is goedgekeurd. Alle 6 bestemmingen gaan van 7 naar 14 vluchten per week.

Voor Mumbai en New Delhi gaat dit schema per direct in. Bovendien worden de A320 narrowboy’s vervangen door A330 en A340 widebody’s, waardoor er in één klap 3x zoveel stoelen zijn. Kochi, Bangalore, Chennai en Hyperabad worden vanaf de zomer 2x per dag aangevlogen. Etihad en Jet Airways gaan op elkaars vluchten met codesharing vliegen.

“India is one of the world’s largest and fastest-growing air travel markets, and will play an increasingly important role in our growth,” zegt James Hogan, President en Chief Executive Officer van Etihad Airways.

Etihad is de eerste maatschappij die toestemming krijgt om te investeren in een Indiase maatschappij. De Indiase markt wordt nog veel minder bediend dan bijvoorbeeld China. Er liggen enorme kansen, ook omdat Air India en Kingfisher Airlines niet heel lekker draaien. Singapore Airlines en Tata Steel zijn bezig een maatschappij op te richten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button