fbpx
Opmerkelijk

Surprise kerst bij Westjet

Veel maatschappijen doen iets extra rond de feestdagen, maar Westjet legt de lat wel heel hoog. alle passagiers van twee vluchten van Westjet naar Calgary werden op wel heel bijzondere manier verrast.


Bloopers:

Actie vorige jaar: Flashmob

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button