fbpx
Opmerkelijk

Reclame Ryanair bikini kalender verboden

Ryanair mag in Spanje geen reclame meer maken voor de bikini kalender die het elk jaar uitgeeft.

De rechter heeft bepaald dat de kalender seksistisch is. Ryanair heeft reclame gemaakt voor de 2013 kalender en daarop is een klacht ingediend door een groep consumenten. Deze week heeft de rechter in Malaga bepaald dat de vrouwen als objecten werden gebruikt en discriminerend is.
Ryanair gaat in beroep.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button