fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegvelden

Ryanair sluit Maastricht als basis

Maastricht Aachen Airport maakte gister bekend dat Ryanair het vliegveld niet meer als basis zal gebruiken vanaf maart 2014.

Ryanair heeft nu 1 vliegtuig gestationeerd. De 10 piloten en 18 cabin attendants worden elders bij Ryanair ondergebracht. Maastricht zal wel een bestemming van Ryanair blijven, maar het aantal vluchten is onbekend.

Het vliegveld verkeerd al langere tijd in zwaar weer en onlangs heeft de provincie besloten de toekomst veilig te stellen. Dat Ryanair nu vertrekt maakt het niet makkelijker. Maastricht Airport moet het vooral hebben van vrachtvluchten. Met de vrachtluchtvaart gaat het ook al een tijd niet goed.

Ryanairmaastricht

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button