fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegvelden

Transavia en Ryanair schrappen vluchten Groningen

Groningen Airport Ellde heeft bekend gemaakt dat er drie lijnvluchten verdwijnen. Eerst werd bekend dat Ryanair stopt met de lijnvlucht naar Milaan (Bergamo). Een woordvoerder van Ryanair geeft aan in de zomer te weinig vliegtuigen te hebben. Er moeten dus keuzes gemaakt worden. Ook Maastricht is hier de dupe van.

Later op de dag maakte ook Transavia bekend zich gedeeltelijk terug te trekken van Groningen Airport Eelde. De vluchten naar Malaga en Dalaman (Turkije) zullen niet terugkeren. Transavia is altijd een betrouwbare partner geweest. Volgens RTVNoord is de belangrijkste reden dat OAD failliet is. Nu OAD er niet meer is verwacht Transavia minder passagiers.

GEA wil groeien van 175.000 passagiers nu naar 600.000 in 2023.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button