fbpx
IncidentenOnderwerpenOpmerkelijk

Boeing 767 veilig vertrokken van Arusha – Video’s

De Boeing 767 is weer veilig vertrokken van het kleine Arusha Airport.

Woensdag landde een Boeing 767 van Ethiopian op het kleine Arusha Airport, Tanzania. Arusha heeft een baan van 1600 meter, dat is niet veel voor een widebody. De Boeing kwam vlak voor het eind van de baan tot een full stop. Bij het keren belandde de kist in het gras. Na een half uur in de holding van Kilimanjaro Airport (50km verder op) te hebben gevlogen wegens een gesloten baan zijn ze uitgeweken naar Arusha. Er gaan nog steeds geruchten dat er niet genoeg brandstof was om naar een groot vliegveld te vliegen, ook wordt gemeld dat de piloten zich simpelweg vergist hebben.

Ethiopian heeft verklaard dat er voldoende brandstof aan boord was, maar dat er een miscommunicatie met de toren was. Hopelijk later meer info.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button