fbpx
Opmerkelijk

Baby geboren in Wizz Air vlucht

Tijdens een vlucht van Valencia naar Bucharest is een baby geboren.

Vlak voor de landing vroeg een vrouw hulp aan het cabine personeel. De negen maande zwangere vrouw is vervolgens naar de achterste rij stoelen geholpen. Een dokter was aan boord van de Wizz Air vlucht. Op het vliegveld stond een ambulance klaar en die dheeft de vrouw en baby naar het ziekenhuis gebracht.

De nationaliteit en leeftijd van de vrouw zijn niet bekend gemaakt. Wizzair roept op alle zwangere vrouwen niet hun zwangerschap te verbergen, omdat dit gevaren met zich meebrengt. Vanaf 28 weken moet een doktersverklaring overlegd worden en vanaf 34 weken is het geheel verboden te vliegen bij WizzAir.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button